Kokoelma: Grilli & BBQ

Nosta grillaaminen seuraavalle tasolle BBQ & Grill -mausteseoksella, joka on valmistettu runsaan, savuisen ja suussa sulavan maun aikaansaamiseksi. Tämä asiantuntevasti tasapainotettu sekoitus sopii täydellisesti naudan-, lampaan- ja kananlihalle ja muillekin mausteille, ja se antaa jokaiselle suolaista, hieman mausteista ja savuista makua.

Default collection image
  • Spice_mix_for_Grill_SH76

    Grillin mausteseos

    Savunmakuinen, rohkea seos BBQ-ruokiin.

    Normaali hinta Osoitteesta €3,99
    Normaali hinta €4,99 Myyntihinta Osoitteesta €3,99
  • Spice_mix_for_Shashlik_Aroma_Mix_SH98

    Mausteseos Shashlik Aroma Mix -mausteseos

    Savunmakuinen, kirpeä BBQ-mausteseos.

    Normaali hinta Osoitteesta €3,99
    Normaali hinta €4,99 Myyntihinta Osoitteesta €3,99
  • Spice_mix_for_Chicken_Aroma_Mix_SH70

    Mausteseos kanaa varten Aroma Mix

    Suolainen, yrttinen kanamauste.

    Normaali hinta Osoitteesta €3,99
    Normaali hinta €4,99 Myyntihinta Osoitteesta €3,99
  • Svaneti_salt_SH65

    Svanetin suola

    Perinteinen, aromikas suola maustamiseen.

    Normaali hinta Osoitteesta €2,99
    Normaali hinta €3,99 Myyntihinta Osoitteesta €2,99
  • Svaneti_salt_green_SH63

    Svanetin suola (vihreä)

    Yrttisuolaseos ainutlaatuiseen makuun.

    Normaali hinta Osoitteesta €3,99
    Normaali hinta €4,99 Myyntihinta Osoitteesta €3,99
  • Svaneti_salt_red_SH64

    Svanetin suola (punainen)

    Tulinen, rohkea suolaseos lihoille.

    Normaali hinta Osoitteesta €3,99
    Normaali hinta €4,99 Myyntihinta Osoitteesta €3,99
FAQ Image

Usein kysytyt kysymykset

Mausteet on säilytettävä ilmatiiviissä astioissa, jotka eivät saa joutua kosketuksiin lämmön, valon tai kosteuden kanssa. Kokonaiset mausteet säilyvät pidempään kuin jauhetut mausteet, mutta molemmat on säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa, jotta niiden aromi ja teho säilyvät.

Kokonaiset mausteet säilyvät 2-4 vuotta, kun taas jauhetut mausteet säilyvät tuoreina yleensä 1-3 vuotta. Mausteet eivät kuitenkaan "vanhene" perinteisessä mielessä - ne vain menettävät makunsa ja tehonsa ajan myötä.

Maustesekoitukset, kuten Garam Masala, Taco Mix ja Italian Seasoning, tuovat ruokiin syvyyttä ilman, että tarvitaan useita mausteita. Niitä voidaan käyttää lihan hierontana, vihannesten mausteena tai lisätä keittoihin ja muhennoksiin lisämaun aikaansaamiseksi.

Mausteet eivät yleensä homehdu, elleivät ne altistu kosteudelle. Jos mauste haisee heikolta tai siinä on paakkuja, se on saattanut imeä itseensä kosteutta, ja se on vaihdettava.

Mausteet, kuten kaneli, cayennepippuri, kurkuma ja mustapippuri, voivat edistää aineenvaihduntaa, ruoansulatusta ja rasvanpolttoa.

Kuivatut yrtit, kuten oregano, timjami ja rosmariini, on lisättävä ruoanvalmistuksen alkuvaiheessa, jotta ne ehtivät vapauttaa makunsa. Tuoreet yrtit sen sijaan tulisi lisätä vasta loppuvaiheessa parhaan maun saamiseksi.

Lisää maitotuotteet (jogurtti, kerma, maito) lämmön tasapainottamiseksi. Sekoita joukkoon hieman sokeria tai hunajaa mausteisuuden vastapainoksi. Lisää lisää pääraaka-aineita (kuten lientä, tomaatteja tai perunoita) mausteiden laimentamiseksi.

Perusmausteisiin kuuluvat: Jokapäiväiseen ruoanlaittoon: Mustapippuri, suola, juustokumina, korianteri, paprika, valkosipulijauhe. Leivontaan: Kaneli, muskottipähkinä, maustepippuri. Mausteisiin ruokiin: Chilijauhe, cayenne, sinapinsiemenet. Välimerellisiin ja italialaisiin ruokiin: Oregano, basilika, rosmariini, timjami.

Vaikka noudatamme varotoimia, mausteemme käsitellään tiloissa, joissa saatetaan käsitellä pähkinöitä, siemeniä ja gluteenia sisältäviä ainesosia. Tarkista yksityiskohdat yksittäisten tuotteiden etiketeistä.