Kokoelma: Kalan maustaminen

Paranna suosikkimerenelävien luonnollisia makuja asiantuntevasti valmistetulla kalamaustesekoituksellamme. Tämä grillaukseen, paistamiseen, pannulla paahtamiseen tai savustamiseen suunniteltu sekoitus tuo kaikkiin kalaruokiin mausteisen, aromaattisen ja hieman savuisen vivahteen.

Default collection image
  • Spice_mix_for_Fish_Aroma_Mix_sh43

    Mausteseos kalaa varten Aroma Mix

    Tasapainoinen mauste täydelliseen mereneläviin.

    Normaali hinta Osoitteesta €2,99
    Normaali hinta €3,99 Myyntihinta Osoitteesta €2,99
  • Spice_mix_for_Sprat_SH51

    Mausteseos kilohailille

    Täydellisesti tasapainotettu seos kalan maustamiseen.

    Normaali hinta Osoitteesta €2,99
    Normaali hinta €3,99 Myyntihinta Osoitteesta €2,99
  • Spice_mix_for_Mackerel_SH60

    Mausteseos makrillia varten

    Kirpeä, tasapainoinen seos kalaruokiin.

    Normaali hinta Osoitteesta €3,99
    Normaali hinta €4,99 Myyntihinta Osoitteesta €3,99
  • Universal_spice_Aroma_Mix_with_salt_sh44

    Universal spice Aroma Mix suolalla

    Monipuolinen yleismauste lihaan, kalaan ja salaatteihin.

    Normaali hinta Osoitteesta €1,99
    Normaali hinta €2,99 Myyntihinta Osoitteesta €1,99
  • Spice_mix_Curry_SH81

    Mausteseos Curry

    Klassinen, tuoksuva curryn maustesekoitus.

    Normaali hinta Osoitteesta €2,99
    Normaali hinta €3,99 Myyntihinta Osoitteesta €2,99
FAQ Image

Usein kysytyt kysymykset

Mausteet on säilytettävä ilmatiiviissä astioissa, jotka eivät saa joutua kosketuksiin lämmön, valon tai kosteuden kanssa. Kokonaiset mausteet säilyvät pidempään kuin jauhetut mausteet, mutta molemmat on säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa, jotta niiden aromi ja teho säilyvät.

Kokonaiset mausteet säilyvät 2-4 vuotta, kun taas jauhetut mausteet säilyvät tuoreina yleensä 1-3 vuotta. Mausteet eivät kuitenkaan "vanhene" perinteisessä mielessä - ne vain menettävät makunsa ja tehonsa ajan myötä.

Maustesekoitukset, kuten Garam Masala, Taco Mix ja Italian Seasoning, tuovat ruokiin syvyyttä ilman, että tarvitaan useita mausteita. Niitä voidaan käyttää lihan hierontana, vihannesten mausteena tai lisätä keittoihin ja muhennoksiin lisämaun aikaansaamiseksi.

Mausteet eivät yleensä homehdu, elleivät ne altistu kosteudelle. Jos mauste haisee heikolta tai siinä on paakkuja, se on saattanut imeä itseensä kosteutta, ja se on vaihdettava.

Mausteet, kuten kaneli, cayennepippuri, kurkuma ja mustapippuri, voivat edistää aineenvaihduntaa, ruoansulatusta ja rasvanpolttoa.

Kuivatut yrtit, kuten oregano, timjami ja rosmariini, on lisättävä ruoanvalmistuksen alkuvaiheessa, jotta ne ehtivät vapauttaa makunsa. Tuoreet yrtit sen sijaan tulisi lisätä vasta loppuvaiheessa parhaan maun saamiseksi.

Lisää maitotuotteet (jogurtti, kerma, maito) lämmön tasapainottamiseksi. Sekoita joukkoon hieman sokeria tai hunajaa mausteisuuden vastapainoksi. Lisää lisää pääraaka-aineita (kuten lientä, tomaatteja tai perunoita) mausteiden laimentamiseksi.

Perusmausteisiin kuuluvat: Jokapäiväiseen ruoanlaittoon: Mustapippuri, suola, juustokumina, korianteri, paprika, valkosipulijauhe. Leivontaan: Kaneli, muskottipähkinä, maustepippuri. Mausteisiin ruokiin: Chilijauhe, cayenne, sinapinsiemenet. Välimerellisiin ja italialaisiin ruokiin: Oregano, basilika, rosmariini, timjami.

Vaikka noudatamme varotoimia, mausteemme käsitellään tiloissa, joissa saatetaan käsitellä pähkinöitä, siemeniä ja gluteenia sisältäviä ainesosia. Tarkista yksityiskohdat yksittäisten tuotteiden etiketeistä.