Kokoelma: Salaattisekoitus

Tee mistä tahansa salaatista herkullinen, ravintolalaatuinen ruokalaji Gourmet-salaattimausteseoksemme avulla! Tämä täydellisen tasapainoinen sekoitus yrttejä, mausteita ja ripaus kuorrutusta parantaa tuoreita vihanneksia, paahdettuja vihanneksia ja jopa kastikkeita.

Default collection image
  • Basil_SH30

    Basilika

    Aromikas yrtti, jossa makeita ja pippurisia vivahteita.

    Normaali hinta Osoitteesta €1,99
    Normaali hinta €2,99 Myyntihinta Osoitteesta €1,99
  • Spice_mix_Korean_carrot_SH85

    Mausteseos Korean porkkana

    Makea ja mausteinen seos porkkanasalaattiin.

    Normaali hinta Osoitteesta €2,99
    Normaali hinta €3,99 Myyntihinta Osoitteesta €2,99
  • Spice_mix_Tzatziki_SH67

    Mausteseos Tzatziki

    Viileä, yrttinen seos kreikkalaisiin ruokiin.

    Normaali hinta Osoitteesta €2,99
    Normaali hinta €3,99 Myyntihinta Osoitteesta €2,99
  • Spice_mix_Taco_SH66

    Mausteseos Taco

    Klassinen, raikas tacomausteseos.

    Normaali hinta Osoitteesta €2,99
    Normaali hinta €3,99 Myyntihinta Osoitteesta €2,99
  • Spice_mix_Bruschetta_SH46

    Mausteseos Bruschetta

    Suolainen italialainen seos leipiin ja alkupaloihin.

    Normaali hinta Osoitteesta €1,99
    Normaali hinta €2,99 Myyntihinta Osoitteesta €1,99
FAQ Image

Usein kysytyt kysymykset

Mausteet on säilytettävä ilmatiiviissä astioissa, jotka eivät saa joutua kosketuksiin lämmön, valon tai kosteuden kanssa. Kokonaiset mausteet säilyvät pidempään kuin jauhetut mausteet, mutta molemmat on säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa, jotta niiden aromi ja teho säilyvät.

Kokonaiset mausteet säilyvät 2-4 vuotta, kun taas jauhetut mausteet säilyvät tuoreina yleensä 1-3 vuotta. Mausteet eivät kuitenkaan "vanhene" perinteisessä mielessä - ne vain menettävät makunsa ja tehonsa ajan myötä.

Maustesekoitukset, kuten Garam Masala, Taco Mix ja Italian Seasoning, tuovat ruokiin syvyyttä ilman, että tarvitaan useita mausteita. Niitä voidaan käyttää lihan hierontana, vihannesten mausteena tai lisätä keittoihin ja muhennoksiin lisämaun aikaansaamiseksi.

Mausteet eivät yleensä homehdu, elleivät ne altistu kosteudelle. Jos mauste haisee heikolta tai siinä on paakkuja, se on saattanut imeä itseensä kosteutta, ja se on vaihdettava.

Mausteet, kuten kaneli, cayennepippuri, kurkuma ja mustapippuri, voivat edistää aineenvaihduntaa, ruoansulatusta ja rasvanpolttoa.

Kuivatut yrtit, kuten oregano, timjami ja rosmariini, on lisättävä ruoanvalmistuksen alkuvaiheessa, jotta ne ehtivät vapauttaa makunsa. Tuoreet yrtit sen sijaan tulisi lisätä vasta loppuvaiheessa parhaan maun saamiseksi.

Lisää maitotuotteet (jogurtti, kerma, maito) lämmön tasapainottamiseksi. Sekoita joukkoon hieman sokeria tai hunajaa mausteisuuden vastapainoksi. Lisää lisää pääraaka-aineita (kuten lientä, tomaatteja tai perunoita) mausteiden laimentamiseksi.

Perusmausteisiin kuuluvat: Jokapäiväiseen ruoanlaittoon: Mustapippuri, suola, juustokumina, korianteri, paprika, valkosipulijauhe. Leivontaan: Kaneli, muskottipähkinä, maustepippuri. Mausteisiin ruokiin: Chilijauhe, cayenne, sinapinsiemenet. Välimerellisiin ja italialaisiin ruokiin: Oregano, basilika, rosmariini, timjami.

Vaikka noudatamme varotoimia, mausteemme käsitellään tiloissa, joissa saatetaan käsitellä pähkinöitä, siemeniä ja gluteenia sisältäviä ainesosia. Tarkista yksityiskohdat yksittäisten tuotteiden etiketeistä.