Kokoelma: Pepper Collection

Ensiluokkainen valikoima mustapippuria kokonaisena (pippurisiemeniä), vaaleanpunaista pippuria (pippurisiemeniä), valkoista pippuria kokonaisena, mustapippuria jauhettuna ja vihreää pippuria kokonaisena, valkoista pippuria jauhettuna, jotka sopivat täydellisesti minkä tahansa ruokalajin maun parantamiseen. Mustapippurin klassisesta lämmöstä vaaleanpunaisen ja valkoisen pippurin herkkään tulisuuteen, tämä kokoelma tarjoaa laajan valikoiman pippureita jokaiseen kulinaariseen tarpeeseen. Nämä pippurit lisäävät ruoanlaittoon syvyyttä, mausteisuutta ja monimutkaisuutta, olivatpa ne sitten kokonaisia tai jauhettuja.

Default collection image
  • Pepper-Collection-_SHB5

    Pippurikokoelma - Pakkaus 6 kpl

    Pippurivalikoimapakkaus 6 – Tuoreita, tulisia ja aromikkaita

    Normaali hinta €35,99
    Normaali hinta €45,40 Myyntihinta €35,99
    600g €35,99 (€45,40)
  • Pepper_Collection_SHB5_4_Products

    Pippurikokoelma - Pakkaus 4 kpl

    Pippurivalikoimapakkaus 4 – Tuoreita, tulisia ja aromikkaita

    Normaali hinta €24,99
    Normaali hinta €31,60 Myyntihinta €24,99
    400g €24,99 (€31,60)
  • SeedsCollection_SHB11

    Siemenkokoelma - 6 siemenen pakkaus

    Siemenvalikoimapakkaus 6 – Ravitseva ja tuore lajikeseos

    Normaali hinta €37,99
    Normaali hinta €47,40 Myyntihinta €37,99
    600g €37,99 (€47,40)
  • SeedsCollection_SHB11_4Products

    Siemenkokoelma - Pakkaus 4 kpl

    Siemenvalikoimapakkaus 4 – Tuoreita, ravitsevia siemenlajikkeita

    Normaali hinta €24,99
    Normaali hinta €31,60 Myyntihinta €24,99
    400g €24,99 (€31,60)
FAQ Image

Usein kysytyt kysymykset

Mausteet on säilytettävä ilmatiiviissä astioissa, jotka eivät saa joutua kosketuksiin lämmön, valon tai kosteuden kanssa. Kokonaiset mausteet säilyvät pidempään kuin jauhetut mausteet, mutta molemmat on säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa, jotta niiden aromi ja teho säilyvät.

Kokonaiset mausteet säilyvät 2-4 vuotta, kun taas jauhetut mausteet säilyvät tuoreina yleensä 1-3 vuotta. Mausteet eivät kuitenkaan "vanhene" perinteisessä mielessä - ne vain menettävät makunsa ja tehonsa ajan myötä.

Maustesekoitukset, kuten Garam Masala, Taco Mix ja Italian Seasoning, tuovat ruokiin syvyyttä ilman, että tarvitaan useita mausteita. Niitä voidaan käyttää lihan hierontana, vihannesten mausteena tai lisätä keittoihin ja muhennoksiin lisämaun aikaansaamiseksi.

Mausteet eivät yleensä homehdu, elleivät ne altistu kosteudelle. Jos mauste haisee heikolta tai siinä on paakkuja, se on saattanut imeä itseensä kosteutta, ja se on vaihdettava.

Mausteet, kuten kaneli, cayennepippuri, kurkuma ja mustapippuri, voivat edistää aineenvaihduntaa, ruoansulatusta ja rasvanpolttoa.

Kuivatut yrtit, kuten oregano, timjami ja rosmariini, on lisättävä ruoanvalmistuksen alkuvaiheessa, jotta ne ehtivät vapauttaa makunsa. Tuoreet yrtit sen sijaan tulisi lisätä vasta loppuvaiheessa parhaan maun saamiseksi.

Lisää maitotuotteet (jogurtti, kerma, maito) lämmön tasapainottamiseksi. Sekoita joukkoon hieman sokeria tai hunajaa mausteisuuden vastapainoksi. Lisää lisää pääraaka-aineita (kuten lientä, tomaatteja tai perunoita) mausteiden laimentamiseksi.

Perusmausteisiin kuuluvat: Jokapäiväiseen ruoanlaittoon: Mustapippuri, suola, juustokumina, korianteri, paprika, valkosipulijauhe. Leivontaan: Kaneli, muskottipähkinä, maustepippuri. Mausteisiin ruokiin: Chilijauhe, cayenne, sinapinsiemenet. Välimerellisiin ja italialaisiin ruokiin: Oregano, basilika, rosmariini, timjami.

Vaikka noudatamme varotoimia, mausteemme käsitellään tiloissa, joissa saatetaan käsitellä pähkinöitä, siemeniä ja gluteenia sisältäviä ainesosia. Tarkista yksityiskohdat yksittäisten tuotteiden etiketeistä.