Kokoelma: Chili ja paprika

Ensiluokkainen Chili- ja paprikamallistomme tarjoaa valikoiman rohkeita ja maukkaita mausteita, jotka nostavat ruokiesi makua. Savustetun paprikan savuisesta täyteläisyydestä tulisen paprikajauheen tuliseen potkuun ja chilirakeiden voimakkaaseen tulisuuteen, jokainen ensiluokkainen mauste lisää syvyyttä ja voimakkuutta ruoanlaittoon. Tämä kokoelma sopii erinomaisesti muhennosten, curryjen ja marinadien maustamiseen, ja se on ihanteellinen niille, jotka arvostavat laadukkaita, elinvoimaisia makuja, jotka herättävät ateriat eloon.

Default collection image
  • Chili_pepper_Bird_eye_SH6
    Seller

    Chilipippuri Lintusilmä

    Tuliset, tulenpalavat chilit rohkeaan maustamiseen.

    Normaali hinta Osoitteesta €4,99
    Normaali hinta €5,99 Myyntihinta Osoitteesta €4,99
  • Hot_paprika_powder_SH71

    Kuuma paprikajauhe

    Tuliset, savuiset paprikat rohkeisiin ja mausteisiin ruokiin.

    Normaali hinta Osoitteesta €2,99
    Normaali hinta €3,99 Myyntihinta Osoitteesta €2,99
  • Smoked_paprika_powder_SH88

    Savustettu paprikajauhe

    Rikas, savuarominen paprika syvään makuun.

    Normaali hinta Osoitteesta €2,99
    Normaali hinta €3,99 Myyntihinta Osoitteesta €2,99
  • Spice_mix_cayenne_pepper_SH101

    Mausteseos cayennepippuri

    Tulenpalava, mausteinen seos rohkeaan tulisuuteen.

    Normaali hinta Osoitteesta €3,99
    Normaali hinta €4,99 Myyntihinta Osoitteesta €3,99
  • Chili_granules_SH105

    Chilirakeet

    Tuliset, kuivatut chilit lisätulisuutta varten.

    Normaali hinta Osoitteesta €2,99
    Normaali hinta €3,99 Myyntihinta Osoitteesta €2,99
  • Chili_pepper_ground_Sh124

    Chilipippuri jauhettu

    Tuliset, voimakkaat jauheet tulisiin ruokiin.

    Normaali hinta Osoitteesta €4,99
    Normaali hinta €5,99 Myyntihinta Osoitteesta €4,99
FAQ Image

Usein kysytyt kysymykset

Mausteet on säilytettävä ilmatiiviissä astioissa, jotka eivät saa joutua kosketuksiin lämmön, valon tai kosteuden kanssa. Kokonaiset mausteet säilyvät pidempään kuin jauhetut mausteet, mutta molemmat on säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa, jotta niiden aromi ja teho säilyvät.

Kokonaiset mausteet säilyvät 2-4 vuotta, kun taas jauhetut mausteet säilyvät tuoreina yleensä 1-3 vuotta. Mausteet eivät kuitenkaan "vanhene" perinteisessä mielessä - ne vain menettävät makunsa ja tehonsa ajan myötä.

Maustesekoitukset, kuten Garam Masala, Taco Mix ja Italian Seasoning, tuovat ruokiin syvyyttä ilman, että tarvitaan useita mausteita. Niitä voidaan käyttää lihan hierontana, vihannesten mausteena tai lisätä keittoihin ja muhennoksiin lisämaun aikaansaamiseksi.

Mausteet eivät yleensä homehdu, elleivät ne altistu kosteudelle. Jos mauste haisee heikolta tai siinä on paakkuja, se on saattanut imeä itseensä kosteutta, ja se on vaihdettava.

Mausteet, kuten kaneli, cayennepippuri, kurkuma ja mustapippuri, voivat edistää aineenvaihduntaa, ruoansulatusta ja rasvanpolttoa.

Kuivatut yrtit, kuten oregano, timjami ja rosmariini, on lisättävä ruoanvalmistuksen alkuvaiheessa, jotta ne ehtivät vapauttaa makunsa. Tuoreet yrtit sen sijaan tulisi lisätä vasta loppuvaiheessa parhaan maun saamiseksi.

Lisää maitotuotteet (jogurtti, kerma, maito) lämmön tasapainottamiseksi. Sekoita joukkoon hieman sokeria tai hunajaa mausteisuuden vastapainoksi. Lisää lisää pääraaka-aineita (kuten lientä, tomaatteja tai perunoita) mausteiden laimentamiseksi.

Perusmausteisiin kuuluvat: Jokapäiväiseen ruoanlaittoon: Mustapippuri, suola, juustokumina, korianteri, paprika, valkosipulijauhe. Leivontaan: Kaneli, muskottipähkinä, maustepippuri. Mausteisiin ruokiin: Chilijauhe, cayenne, sinapinsiemenet. Välimerellisiin ja italialaisiin ruokiin: Oregano, basilika, rosmariini, timjami.

Vaikka noudatamme varotoimia, mausteemme käsitellään tiloissa, joissa saatetaan käsitellä pähkinöitä, siemeniä ja gluteenia sisältäviä ainesosia. Tarkista yksityiskohdat yksittäisten tuotteiden etiketeistä.